Futsal #2

image

image

image

image

image

#takkafc

Advertisements

RESUME

 

MUHAMMAD MUIZZUDDIN BIN ROSLAN

0122583765

muhammadmuiz9@gmail.com

Lot 109 Jalan Tanah Raja Kampung Sungai Buaya, 42700 Banting, Selangor Darul Ehsan


 

1.EDUCATION

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

  • SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER (KEPUJIAN) PENGKOMPUTERAN NETSENTRIK
  • MAJOR IN COMPUTER SCIENCE

NEGERI SEMBILAN MATRICULATION COLLEGE

  • SCIENCE MODULE 3
  • CGPA : 2.7/4.00
  • GRADUATED ON MAY 2015

SEKOLAH MENENGAH SAINS BANTING, SELANGOR

  • SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM)
  • RESULT :4A 3B 2C
  • 2012/2013

2.WORK EXPERIENCE

ORION CAFE

  • BEST WORKER
  • JUN-SEPTEMBER

3.SKILLS

LANGUAGE

  • ENGLISH
  • MALAY

SOFTWARE

  • MS Office
  • MS Word
  • ADOBE PHOTOSHOP
  • C++ PROGRAMMING LANGUAGE

4.ACHIEVEMENT

  • Participant in program lawatan ke rumah anak yatim
  • Participant in sukan antara program (SAP)
  • Participant in program asas penyembelihan netsentric

5.MOBILITY

  • CAR
  • MOTORCYCLE

6.AVAILABILITY

  • IMMEDIATELY

7.REFERENCES

  • MISS AIMUNI  (ACADEMIC ADVISOR)                              -0122583765
  • MUHAMMAD DANIAL SYAFIQ (CLOSE FRIEND)           -0175097848

who am I?


Dalam post sebelum ini ramai yang tertanya tanya macam mana rupa admin ni. Betul ke jack hensem? Betul ke jack ni sado, tinggi, Prince charming? Saya amat faham akan kehendak peminat peminat saya. Tapi saya sejujurnya tidak lah seperti yg dinyatakan seperti diatas. Cukuplah sekadar sejuk mata memandang dan calon menantu pilihan mak mak anda semua.uhuk uhuk. Tapi untuk perempuan je tau sebab abang jack ni lelaki sejati tau. Ok lah untuk mengelakkan ke’curious’an korang ni, abang nak belanja satu gambar….
image

Life is full of surprise huhu

all about me

Hai everyone and assalamualaikum, nama di beri Muhammad Muizzuddin bin Roslan. Saya berasal dari Banting Selangor. Orang kata “tak kenal maka tak cinta” jadi saya ingin perkenalkan sedikit tentang diri saya. Mana tahu saya jodoh awak ke? uhuks… Kalau jodoh tak ke manakan. Bak kata orang putih “love is in the air”. Saya tidak bercadang untuk menulis blog yang terlalu formal so saya wujudkan satu blog yang santai and catchy je untuk korang baca. Disebabkan nama tadi tak sedap kita tukar kepada Jack. Haa kan okey gitu. Hobi saya selain memasak ni ialah bersukan. Tak kesah lah pape sukan sebab kita bersukan untuk kesihatan badan dan rehatkan minda. Kalau dulu org tanya pasal cita-cita ni mesti aku terfikir nak jadi polis lah,bomba lah, doctor lah,tapi sekarang ni senang je cita-cita aku, nak jadi orang yang berjaya didunia dan akhirat. Kelebihan yang aku ade ialah aku tak boleh menolak semua kerja yg orang lain bagi. So aku buat je lah. Haa jangan terkejut kalau aku boleh main banyak sukan. Tapi taklah sehebat mana huhu. Kalau ada kelebihan mesti ada kekurangan betul tak. Kekurangan yang aku ada ialah….ialah….aku tak pandai bercinta, aku tak indah bicara.. ehh tu lagu. hmm biar lah Allah saja yang mengetahui because everyone will judge you like they are God. Because we don’t know what future hold and even an angel can change into satan. huhu